Vendégeink véleménye

Vélemény

„Tudtam én hova kell mennem, ha igazi nyugalomra vágyom és nem csalódtam.”

Nagy Gábor

2015.07.23.

„Kedves Vendéglátóink, illetve Sándor Úr!
Köszönjük a nagyon klassz 3 napot, amelyben Önnek nagy szerepe volt, úgy tájékoztatásban a környékről, mint a nagyon ízletes ételekről. Figyelmessége számunkra példamutató lenne több vendégváró vállalkozásnak is.
Ki kell emelnem a házak berendezését, amely maximális odafigyelésről tanúskodik. Barátaim és munkatársaim körében bátran ajánlom Önöket. Üdvözlettel:”

 

T. Gabi

2017.04.05.

„Kedves Fatima! 

Fantasztikus jó volt a hétvége, imádtuk a helyet! Édesapja is remek vendéglátó volt, a legjobb tócsnit készítette amit valaha ettünk! Köszönjük és gratulálunk a helyhez!”

B. Rita

2016.05.30.

„Kedves Fatima! Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos hétvégét! Az előrejelzések ellenére fantasztikus időt fogtunk ki! 🙂 A házikóról és az ellátásról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni! Nyugodt szívvel ajánlom majd másoknak is és már eldöntöttük a párommal, hogy még többször visszalátogatunk a jövőben Önökhöz. Zoltánék nagyszerű emberek, nagyon jól éreztük magunkat Velük is! Még egyszer nagyon szépen köszönjük ezt a csodás élményt! Szép napot! Üdvözlettel,”
R.R.

2016.04.10.

„Kedves Fatima! Én most is nagyon kellemesen éreztem magam  Patóhegyen. Tudtam én hova kell mennem, ha igazi nyugalomra vágyom és nem csalódtam. Tényleg sikerült kikapcsolnom erre a pár napra. A Mókus-lak is ugyan olyan otthonos, mint a többi ház. Egy fő részére is ideális. Örülök, hogy ebben a házban tudott szállást adni. Köszönöm a lehetőséget. Üdvözlettel:”
Nagy Gábor

2015.07.23.

Kedves Fatima, Visszajöttünk a nyaralásból és csak közölni akartam Önnel,hogy nagyon jól éreztük magunkat Patóhegyen. Az Ön édesapja egy rendes, korrekt ember, akinek még jó ötletei is vannak. Fogom ajánlani a helyet mindenkinek és mi is szeretnénk visszamenni. Üdvözlettel:”
F. A.

2014.07.15.

„Minden megegyezik a szállás.hu-n található fotókkal és leírással. A háziak régi ismerősként, közvetlenül fogadtak bennünket. Nagyon tiszta, rendezett minden helyiség. Gyönyörű a kis házakat körülvevő parkosított terület. A háziak gondoskodását, szeretetét tükrözi.”
Pallus Nóra

2014.07.14.

„Kedves Fatima! Köszönjük szépen Önnek, Édesapjának és ismeretlenül Édesanyjának a nagyon szép öt napot, amit Patóhegyen tölthettünk Önöknél. Nagyon meg voltunk mindennel elégedve. Édesapjának szeretném üzenni, hogy 20-án nem felejtek el gondolni arra, hogy szép idő legyen a falujabeliek  vendéglátásához, amire nagyon készül. 🙂 Remélem adódik alkalmunk a jövőben visszatérni Önökhöz! Minden jót kívánunk és köszönjük szépen! Üdvözlettel:
Nóra Kecskemétről

2014.07.22.

„Kedves Fatima!
Ezúton szeretnénk megköszönni szíves vendéglátásukat, az Édesapja vendégszeretetét és azt az egy hetet, amit Férjemmel Önöknél tölthettünk.
Egy igazán maradandó élmény maradt a nyaralás, a gyönyörű környék, a tiszta levegő és a csend mellett az egyedi környezet olyan széppé tették a szabadságunkat, amelynek emlékét őrizni fogjuk a szívünkben és visszavágyunk Önökhöz. Reméljük, minél hamarabb adódik lehetőségünk, hogy visszatérjünk, az Almafásház és Patóhegy belopta magát a szívünkbe.
Gratulálunk Önöknek, hogy egy ilyen különleges értéket ápolnak és adnak tovább nekünk -turistáknak-, tovabbi sok sikert és sok elégedett vendéget kívánunk!
További kellemes pihenést kívánva,
üdvözlettel,
Adrienn & Zoltán

2017.09.03.

„Kedves Fatima!

Nagyon köszönjük a programajánlót, nagyon hasznos volt számunkra a hétvégén. Fantasztikus időt töltöttünk Önöknél, ezen a mesebeli szépségű helyen. Édesapja vendégszeretete és gondoskodása még inkább fokozza a túlszárnyalhatatlant. Köszönünk mindent, biztosan visszatérünk.”

 

H. Dávid és Ilona

2016.05.30.

„Szia Fatus! Fantasztikusan éreztük magunkat a hétvégén, köszönünk mindent Neked is és apukádnak is! 🙂 Számunkra mondjuk nem volt újdonsága a hely varázsa, mivel nem először voltunk nálatok, de a csapat többi tagja is el volt ájulva! Mindenkinek nagyon tetszettek a házikók, a felszereltség, a környezet na meg a nyári konyha 🙂 Apukád is nagyon kedves és jófej volt, szombat este finomat is főzött nekünk. Jó kis gasztronómiai hétvégét csaptunk, remélem jövőre is össze tudjuk hozni a csapattal. Szóval köszönünk mindent! 🙂 Puszi,”
Rita

2015.07.13.

„Kedves Fatima! Jól éreztük magunkat. Köszönünk szépen mindent! Külön köszönöm Anyukádnak a levest és a káposztát, mert a gyerekek nagyon jó ízzel el is fogyasztották (ha már ott szinte sem sem ettek). Kérlek add át neki külön a köszönetemet! Kellemes ünnepeket kívánunk az egész családnak! Üdvözlettel,
N. Zsolt

2014.12. 09.

„Kedves Fatima és Sándor! Még egyszer szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos pár napot, ez a környezet, a levegő, csodálatos házikók, szóval egy álom volt e pár nap, a finom bor és pálinka a vacsorákról nem is beszélve. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki szeretne kikapcsolódni. Remélem jövőre ismét a macskás ház vendégei lehetünk! Üdvözlettel:”
Erdősi István és neje

2014.07.30.

„Fatima, a véleményünk 10 pontos, pozitív!!! „Patóhegyen három fiúnkkal és egy szintén háromgyermekes baráti családdal jártunk, egy bő hetet töltöttünk ebben a mesés borfaluban! A házak ámulatba ejtőek, a táj meseszép, Sándor nagyon finomakat főz, Silvia és Fatima is rettentően kedvesek! Öröm ilyen barátságos, nyitott emberekkel találkozni ebben a gyakran mélabús világban! Patóhegyen és környékén egy percet sem unatkoztunk, kellemesen kikapcsolódtunk, feltöltődtünk! Reméljük majd téli pompájában lesz alkalmunk megcsodálni, visszatérni! Köszönjük!”
Ottó-Kovács család

2014.07.18.

„Tisztelt Cím! Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek azt a csodálatos pár napot, amit a Borház faluban tölthettünk. Igazán különleges élményekkel távoztunk. A helynek van valami igazán különleges energiája, melyet az ízlésesen berendezett kis házak még jobban megerősítenekMinden tiszteletünk az édesapjáé, a rengeteg befektetett energia mindig meghozza gyümölcsét. Segítőkészsége tiszteletre méltó. Bízunk benne, hogy megtaláltuk kicsiny kis esküvőnk tökéletes helyszínét. További sikeres munkát kívánva Önöknek,”
Üdvözlettel: Simon Sz. E. és Baranyai B.

2016.04.13.

„Kedves Fatima, szeretnék visszajelzést adni, hogy nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén, a ház is és a környék is csodás volt! Köszönjük, és biztosan lesz még egymáshoz szerencsénk, üdv.
Balázs

2015.11.16.

„Kedves Fatima, kedves Sebők család! Amit Önök megálmodtak, és létrehoztak az maga a csoda, a varázslat. December 25-27 között, rövid idő alatt, immár másodszor voltunk Patóhegyen. Karácsonyi ajándékként meghívtuk a szülőket is…..kimondhatatlan örömet, felszabadultságot okoztunk, szemekben gyermeki csillogással vették, vettük birtokba a pici kis „mézeskalács” házikót…..Szavakba nem lehet önteni….ezt látni kell….menni,látni, és újra visszamenni, mindenkinek ezt ajánljuk. Köszönjük a sok fáradozást mellyel, még szebbé, kényelmesebbé és varázslatossá teszik a helyet:) …és külön köszönet Zoltánnak a fűtésért, fáradtságot nem ismerve fűtötte a házikókat…. KÖSZÖNJÜK!!!
Feketéék és Kisék

2014.12. 29.

„Kedves Fatima és Sándor! Köszönjük szépen a csodás hétvégét ezen a fantasztikus helyen. Engedjék meg hogy pár képet átküldjek Önöknek, így köszönve meg a szívélyes vendéglátást. Üdvözlettel:”
Zoltán, Szilvia és Lilla

2014.10.14.

Kedves Fatima, Köszönjük szépen a részletes segítséget, minden rendben volt. Festői a környezet és nagyon jót pihentünk! Üdvözlettel,”
Zoltán

2014.04.29.

„A napokban voltunk Önöknél, a vendégszerető és -tisztelő édesapjuknál. Nagyon kellemesen éreztük magunkat a gyönyörűen és hibátlanul kialakított vendégházban. A kikapcsolódást itt, biztos ajánlani fogjuk mindenkinek! Köszönjük!”
Irén és Ferenc

2014.03.28.

„Minden tekintetben meg voltunk elégedve a szálláshellyel: a figyelmes, kedves vendéglátással, a gyönyörű környezettel és a ház kényelmével, szépségével.”

Bucsek Zsoltné

2014.06.13.

„Ismét nagyon jól éreztük magunkat a patóhegyi „mesevilágban”…, egy igazi csoda! Köszönjük szépen,
Balai család

2014.04.14.

„Kedves Fatima! Ezúton köszönöm meg Önnek (is) a felejthetetlen 4 napot, amit Patóhegyen, az Almafásházban tölthettünk. Leírhatatlan élményben volt részünk! Sok helyen jártunk már az országban, de ennyire tökéletes „kiszolgálásban” sehol nem volt részünk. Értem ezalatt a házikó berendezését, felszereltségét – talán semmi nem hiányzott onnan, vagy mi voltunk olyan „ügyesek”, hogy ne hiányozzon 🙂 -, és a „személyzet” – vagyis az édesapja – kedvességét, segítőkészségét, barátságosságát. Kedvünket még az eső és a csizmaszárig érő sár sem tudta elvenni, a teraszon jókat ettünk-ittunk, és édesapja útmutatása alapján a közvetlen környéket – a fedett kutat, a keresztet, és a kéktúra útvonal egy rövid szakaszát – is megnéztük. (Csoki kutya okossága, játékossága már csak hab a tortán :)) Összefoglalva: nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük! Fel is vettük a terveink közé, hogy ha idén már nem is – bár ki tudja? –, de jövőre mindenképpen mennénk ismét Patóhegyre, a Borházfaluba…:) Kihagyhatatlan! Munkájukhoz jó egészséget és további sikereket kívánunk! Üdvözlettel:”
Halász Iván

2014.02.15.

„Понравилось все, хозяин – господин Шандор – просто молодец, лично встретил как родных, показал все свои владения и винный погреб, угостил своим вином. В домиках чистота, все есть для самостоятельного проживания, сделано все с любовью и вкусом. Место просто супер, красиво, тишина и спокойствие среди виноградников, до ближайших курортных мест на Балатоне и в Словении примерно 1 час езды на машине. Будет возможность, приедем еще.”
Igor

2013.07.17.

Kedves Fatima!

Nagyon szépen köszönjük a szép hétvégét! Gyönyörű volt minden! Végre páratlanul sikerült élveznünk a csendet és a nyugalmat! Minden fantasztikus volt! Édesapja nagyon ki tett magáért! Nagyon szépen köszönjük neki is a feledhetetlen élményeket! Azt pedig külön, hogy figyelt a kutyusunkra! 🙂 A „házikók” csodálatosak voltak, szebbek, mint a képeken! Mindenünk meg volt, semmiből nem szenvedtünk hiányt! Biztosan vissza fogunk még térni Önökhöz! Talán majd télen! Minden jót kívánunk! Üdvözlettel:”
Kővári Gábor

2014.06.10.

„Kedves Fatima! Köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat! Küldök egy pár téli képet… Üdv:”
András

2014.02.07.

„Csodálatos hely! Nagyon szépek a házak, kívül és belül nagyon rendezett. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂 De csak több napra mert sok érdekes dolog van és remek kikapcsolódás! A házigazda nagyon kedves, segítőkész!”
János

2014.01.04.

„Mi szeptember elején voltunk egy felejthetetlen hosszú hétvégén Patóhegyen. A szállás és a vendéglátás is nagyon kimagasló szinvonalú volt. Egyetlen probléma, hogy ide 3 nap nem elég. Nagyon szépen köszönjük a kedvességüket.”
Karaszné H. Szabó Katalin

2013.10.07.

„Kedves Fatima és Sándor! Csodálatos környezet, mesés házak, kedves fogadtatás. A macskás házban töltött napokat nem feledjük. Köszönettel:”
Kati-Rebeka-Józsi

2013.06.21.

„Kedves Fatima! A hétvégét önöknél töltöttük. Várakozáson felüli az élmény, amit Zalában kaptunk! Apukája egy tündéri ember! Már szervezzük a nyári hétvégét a barátainkkal. Nagyon köszönünk utólag is mindent!”
Kapitányné L. Erzsébet

2014.01.13.

„Kedves Fatima! Szeretnénk megköszönni azt a hosszú hétvégét (október 3-4-5-6), amelyet Önöknél töltöttünk az Almafás házban. Ha van egy hely ahol az idő megáll és az ember nyugalomra talál, az a hely Patóhegy. Sikerült feltöltődnünk. Egyszerűen úgy van jól minden ahogy van. Édesapja nagyon vendégszerető ember! Jól esett a beszélgetés vele és persze az üdvözlő ital is! 🙂 Önnek is szeretnénk megköszönni a rugalmas ügyintézését és a sok információt amivel ellátott bennünket még az érkezésünk előtt. Szeretnénk még visszatérni a nyugalom szigetére!”
Zambó Ilona és Jendrics Péter, Pápáról

2013.10.24.

„Kedves Fatima, Sanyi bátyám! Csodás napokat töltöttünk a piros házban! Négy gyermekkel remekül kikapcsolódtunk, kirándultunk, élveztük a gyönyörű házat, a tájat és a különleges vendéglátást! Azóta többször sütök oldalast, de sosem sikerül olyan finomra mint ahogy Sanyi bátyám sütötte nekünk! Visszavágyunk, s biztos megyünk is még, s e remek helynek hírét visszük!”
Somogyi-Cseresnyés család

2012.11.17.

„3 csodás napot töltöttünk Patóhegyen. Felejthetetlen kikapcsolódásban volt részünk a szerelmemmel… Hálás köszönet Patóhegy, Almafás házikó…. :-)”

Szilárd, Reni

2012.10.03.