Kérjen ajánlatot 1 perc alatt!

Megkeresésére 1 napon belül válaszolok. Ha nem kapja meg az e-mailt, kérem nézze meg a „Spam” vagy „Levélszemét” mappában is, mert előfordul hogy a levelezőprogram odateszi a levelet.

Fontos információk

Szállás elfoglalása, elhagyása:

Az apartmanokat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10 óráig kell elhagyni.

Felelősségvállalás:

Az apartmanokat és a hozzá tartozó eszközöket (cserépkályha, konyhai és fürdőszobai felszerelések, grill terasz, stb.) kedves vendégeink kizárólag saját felelősségre használhatják. A begyújtást kérjük bízzák a személyzetre, mivel ők rendelkeznek megfelelő szaktudással. Amennyiben mégis Önök szeretnének begyújtani, ezt csak saját felelőségre tegyék és előtte ajánlott a személyzettel konzultálni. A Pato Hill Kft. nem vállal felelősséget az eszközök használatából eredő személyi sérülésekért, vagyoni károkért, illetve őrizetlenül hagyott értéktárgyakért. Az apartmanokban dohányozni tilos, dohányzásra kijelölt hely az apartman előtti terasz.

Tó körüli szabályok:

A tó körüli létesítmények rendeltetésszerű használata, állagának megóvása, tisztán tartása kötelező. Gyerekeket a tó körül ne hagyjanak egyedül. A tóban fürödni TILOS!

Fűtés a házakban:

A fűtési szezon minden év október 15-től a következő év április 15-ig tart. Ezen időszakon kívül is van lehetőség a házak felfűtésére, előzetes kérés alapján, melynek díja 2.000 Ft/nap.

Cserépkályha/kemence használata:

A begyújtást kérjük bízzák a személyzetre, mivel ők rendelkeznek megfelelő szaktudással. Amennyiben mégis Önök szeretnének begyújtani, ezt csak saját felelőségre tegyék és előtte ajánlott a személyzettel konzultálni. A Sebők Transporte Kft. nem vállal felelősséget a cserépkályha, illetve kemence használatából eredő személyi sérülésekért és követelheti a vendégtől a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megfizetését.