Mézeskalács házak árai

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (300 Ft/fő/éj), melyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni.

l

Foglalási információk

Hétvégére minimum 2 éj foglalás szükséges. Vasárnaptól csütörtökig 1 éjszaka eltöltésére is van lehetőség

Kiemelt időszakban minimum 3 éj foglalása szükséges.

Kiemelt időszakok 2023-ban:

 • Húsvét,
 • Pünkösd,
 • 2023. június 16 – szeptember 1.,
 • 2023. október 26 – október 31.,
 • Karácsony,
 • Szilveszter

Fizetési információk

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (300 Ft/fő/éj), melyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni. A fizetés két részletben történik:

 1. foglaláskor 30% foglaló fizetendő (átutalással vagy postai készpénz feladással)
 2. a helyszínen pedig a hátralevő 70% készpénzben

 

SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK:

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÁS: Mindhárom SZÉP kártyát elfogadjuk: MKB, K&H és OTP. Mind a három zsebről (SZÁLLÁS, vendéglátás, szabadidő) el tudjuk fogadni az összeget. A helyszínen nincs SZÉP kártya terminálunk, így ugyanazzal az eljárással tudják befizetni a fennmaradó szállásdíjat, ahogy azt a előlegnél tették, ami kártyánként változik.

OTP SZÉP KÁRTYA esetében: https://otpportalok.hu weboldalon kattintson a BEJELENTKEZÉS gombra! Adja meg az e-mail címét és a jelszavát, majd kattintson a Belépés gombra. Adja meg az e-mailben kapott biztonsági kódot is, majd kattintson a Belépés gombra. Válassza a SZÉP – Elfogadóhely keresőt. Az elfogadóhely nevéhez írja be: Patóhegy; majd kattintson a Keresés gombra. A találati listában megjelenik a Patóhegyi Borházfalu. Kattintson az Előlegfizetés gombra. Válassza ki az alszámlát (pl szálláshely), adja meg a befizetni kívánt összeget, válassza ki a kártyát, és adja meg a kártya hátoldalán található CVC kódot! Ezután kattintson a Fizetés indítása gombra. Egy fontos dolog: amikor a SZÉP kártya rendszerben megkeres minket, akkor az elfogadóhely keresőnél csak akkor adja ki csak a Patóhegyi Borházfalut, ha az elfogadóhely nevéhez azt írom, hogy Patóhegy. Ha a „Keresett szó, kifejezés” mezőbe írom, akkor nem adja ki. Ha pedig a településnél azt választom, hogy Petrikeresztúr, az ugyancsak működik és ott is kiadja a keresett Patóhegyi Borházfalut.

MKB SZÉP KÁRTYA esetében: A patohegyi.borhazfalu@gmail.com e-mail címre küldjék el a SZÉP KÁRTYA BIRTOKOS NEVÉT ÉS AZONOSÍTÓSZÁMÁT (ez egy 6 jegyű szám) Az adott adatok alapján mi kiállítunk egy előrefizetési azonosító számot és ezt a számot egy válasz e-mailben visszaküldjük Önöknek. A válasz e-mailben lesz egy fizetési link, amelyre rákattintva a megfelelő mezőket kitöltve fizetni tudnak.

K&H SZÉP KÁRTYA esetében: A SZÉP kártya hátoldalán található telefonszámot felhívva tudnak indítani fizetést. A diszpécser el fogja kérni, a KÁRTYABIRTOKOS NEVÉT, a FIZETENDŐ ÖSSZEGET és a PATÓHEGYI BORHÁZFALU (elfogadó hely) bejelentkezési azonosító számát, amely 84019269

Lemondási feltételek

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek: Foglalót NEM áll módunkban visszafizetni. Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezés napjáig írásban jelzi, hogy lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, szabad helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el! Amennyiben a vendég az érkezés napjáig nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a Patóhegyi Borházfalu a befizetett foglalót lelakottnak tekinti, a vendég elveszti a befizetett foglalót.

Lemondási-módosítási feltételek főszezonban és a kiemelt időszakokban

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek: Foglalót NEM áll módunkban visszafizetni.

Kiemelt időszakok 2023-ban:

 • Húsvét,
 • Pünkösd,
 • 2023. június 16 – szeptember 1.,
 • 2023. október 26 – október 31.,
 • Karácsony,
 • Szilveszter

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a módosításokat vagy a lemondásokat kizárólag e-mailben legkésőbb az érkezést megelőző 10. napig áll módunkban elfogadni a főszezonban és a kiemelt időszakokban. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legkésőbb 10 nappal e-mail útján lemondja vagy módosítja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. Amennyiben a vendég az időpont módosítási kérelmet a visszaigazolásban feltüntetett érkezési naphoz képest a 10. napon belül küldi, vagy a vendég bármi okból nem érkezik meg, a Patóhegyi Borházfalu a befizetett foglalót lelakottnak tekinti, a vendég elveszti a befizetett foglalót.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt!

Megkeresésére 1 napon belül válaszolok. Ha nem kapja meg az e-mailt, kérem nézze meg a „Spam” vagy „Levélszemét” mappában is, mert előfordul hogy a levelezőprogram odateszi a levelet.