Ahol a történelem játék és kaland…
A kalandpart létrehozásával azt volt a célt, hogy akár egy többgenerációs család mindegy egyes tagja élménydús kikapcsolódáshoz juthasson.
A Kalandpark észrevétlen segíti a honismeret és a honszeretet kialakulását és erősödését. A magyar királyok arcképcsarnoka és a jurta sátrak állandó kiállítása a térség honfoglalás kori történelmét egyedülálló módon mutatja be. A jurta sátrakban található állandó kiállítás a térség legújabb régészeti és antropológiai kutatásaira és az elérhető leghitelesebb történelmi forrásokra támaszkodva szemléletesen és nagy tudásanyaggal szórakoztatva tanítja a látogatókat.
A Garabonciás Farm egy XXI. századi parasztgazdaság, ahol állattenyésztés és növénytermesztés folyik.
Túlmutat a paraszti gazdaságon, mivel egyben élményhelyszín is: közkedvelt programjaik a lovaglás, a kocsikázás ekhós szekéren, vadászhintón vagy hófehér menyasszonyi hintón, az állatsimogatással egybekötött farmlátogatás, melyet igény szerinti időpontra, idegenvezető kíséretével szerveznek meg.

Kapirgálós tyúkok, csirkék, sárban hempergő, napozó boldog malacok, szelíd nyuszik, foltos tehenek, büszke magyar szürke marhák, sajtot adó bárányok és kecskék, önfeledten száguldó lovak várják az idelátogatókat, hogy erre az időre feledtessék a hétköznapok rohanását, búját, baját és mosolyt csaljanak az arcunkra.

Mikor? Farmunk az év minden napján várja látogatóit 10 órától 17 óráig. Előzetes egyeztetéssel 19 óráig.
Ár: Felnőtt: 2 500 Ft; Gyermek/diák: 1 250 Ft

További információ:
Cím: Garabonc, 8747., Hrsz. 069.
Telefon: +3693540140; +36203963030
E-mail: info@7-vezer-kalandpark.hu
Távolság Patóhegytől: 58km