Szombati program:
- gyülekezés: reggel 7:00-tól
- vendégek fogadása: hajnali pálinka, forralt bor, tea
- disznó vágás kezdete kb. 7:30-kor
- kivéreztetés, pörzsölés, forrázás, tisztítás, disznó kettéhasítása rénfán
- szétdarabolás, csontozás, bőrkézés, darálás, sonka és szalonnaformázás
- töltelékkészítés: kolbász, véres hurka és májas hurka, disznósajt, tokaszalonna
- késztermékek sózóban történő elhelyezése
Menü:
- hajnali üdvözlő pálinka, forralt bor, tea
- reggeli 9:00 körül: disznótoros-hagymás máj, friss-kenyér, savanyúság, bor, tea
- ebéd 13:00 körül: húsleves zöldséggel és metélt tésztával, sült pecsenye, bor, ásványvíz
- vacsora 18:00 körül: hurka, kolbász, (mustár, torma) savanyúság, friss kenyér, disznótoros káposzta, bor és pálinka
Időpont:
- minden év elején és decemberben tartunk disznótort
Ár, tudnivalók:
- A program részvételi díja: 18.500 Ft/fő, 6 éves korig 50% engedmény. Az ár tartalmazza az egész napi bőséges étkezést és a felsorolt italokat.
- A programhoz minimum 2 éjszaka szállás foglalása szükséges, mely külön fizetendő.
- További információ, foglalás: Hanyecz-Sebők Fatima: +36 30 277-8508